Hotel Antunović Zagreb 4* otvoren je 01.09.2006. godine i najmlađi je hotel u grupaciji.

Antunović TA d.o.o. sastoji se od ­4 hotela u 4 ce­ntra An­tunović u 4 mjesta: Brčko i Orašje u ­B­osni i Hercegovini, te Sesvetski Kraljevac i Zagreb u Hrvatskoj. U sklopu svakog centra se nalaze i benzinske postaje kao i dodatna benzinska postaja u Bosanskom Šamcu.

Vlasnik Antunović TA d.o.o. i predsjednik uprave je gospodin Tomislav Antunović čiji poduzetnički maraton traje preko 4 desetljeća.

Sve je krenulo još 1968. s malom tvrtkom za građevinske djelatnosti, otvaranjem prve privatne benzinske postaje 1988. u Brčkom, do osnivanja tvrtke Antunović TA d.o.o. 1992. u Zagrebu. Sudeći po nemirnom poduzetničkom duhu te jakoj obiteljskoj potpori, za očekivati je još puno pozitivnih poslovnih rezultata.


Naša misija: izgradnja originalne poslovne kulture u hotelijersko-ugostiteljskom poslovanju koja se temelji na dugogodišnjem iskustvu, entuzijazmu i ljubavi prema turizmu naših djelatnika.Želite li postati dio Antunović tima? Molimo da svoj životopis pošaljete na mail: posao@antunovic.hrHotel Antunović Zagreb – jedinstveni doživljaj!

Rezervacije