Virtual tour

Lokacija

Hotel Antunović, Zagrebačka avenija 100A, Zagreb, Croatia

O nama

Iskustvo virtualne šetnja iz Hotel Antunovići iz Zagreba

Dobro došli u Antunović Hotel i kongresni centar u Zagrebu, jedinstveno iskustvo virtualne šetnja.

Stvorena da pruži zabavan i vizualno informativan pregled hotela i njegovih usluga ova jedinstvena informativna tura obuhvaća uređenu audio i scensku animaciju. Napravljena je za prikaz na bilo kojem uređaju od Osobnog računala do smartphone-a. Korisniku je omogućeno da vidi turu iz više perspektiva:

Omogućena je potpuno automatizirana tura koja dopušta korisniku sjesti i gledati bez ikakve daljnje interakcije - Svaka scena se prikazuje logičnim slijedom sa punom animacijom i zvučnim efektima. Audio efekti se mogu uključiti ili isključiti po želji, ali za potpuno iskustvo najbolje ih je ostaviti uključenima. Ako želite zaustaviti turu samo kliknite bilo gdje na ekranu.

Korisnik može po želji odabrati bilo koju scenu koristeći kontrole na meniju na dnu stranice ili koristeći navigacijske linkove unutar scene. Ako je animacija uključena korisnik i dalje može pogledati bilo koju scenu bez interakcije.

Ako je animacija isključena, korisnik može postići potpunu interakciju sa svakom scenom i dok navigira na bilo koju scenu unutar šetnja. Samo kliknite na lijevu tipku miša i povucite da bi promijenilli kut gledanja. Koristite tipke za zoom, kotačić na miču ili ako imate touchscreen samo povucite prstima.

Informacije o svakoj sceni mogu se vidjeti koristeći tipku za informacije na kontrolnom meniju. U restoranu također možete naći meni, listu vina...

Nadamo se da ćete uživati u ovoj turi, posjetiti Hotel Antunović u Zagrebu i uživati u jedinstvenom iskustvu..

Navigacija

Objašnjenja navigacijskih tipaka:

PRIKAŽI / SAKRIJ KONTROLE - Služi za sakrivanje svih tipaka i glavnog menija - posebice korisno za ekrane malih veličina.

PRIKAŽI / SAKRIJ INFORMACIJU - Daljnje informacije o trenutno pokrenutoj sceni.

UKLJUČI / ISKLJUČI PRIKAZ PRKO CIJELOG ZASLONA - Prikazuje sadržaj preko cijelog zaslona.

POKRENI TURU - Pokreće potpuno automatiziranu turu sa scenskom animacijom hotela i kongresnog centra.

POKRENI SCENSKU ANIMACIJU - Ako je animacija uključena animira se trenutno uključena scena. Iskustvo je još bolje ako je zvuk uključen.

POKRENI / ZAUSTAVI ZVUK - Posebno uređeni zvučni efekti za scenu ili turu. Na nekim uređajima kao što su Apple, IPad/IPhone zvuk je automatski isključen.

UKLJUČI / ISKLJUČI ANIMACIJU - Ako je animacija isključena, korisnik se može navigirati po sceni klikom na lijevu tipku miša i povlačenjem po ekranu ili pomoću prsta na touchscreenu..

PROMIJENI NAČIN KONTROLIRANJA - Omogućuje korisniku dvije metode kako će scena reagirati na pomak miša ili prsta..

PRIKAŽI / SAKRIJ LINKOVE - Pogledaj scenu sa ili bez navigacijskih linkova. Linkovi se automatski sakriju tijekom animacije bilo koje scene.

ZOOM OUT - Daje širi pogled na trenutnu scenu. Također se može kontrolirati pomoću miša ili prsta na touchscreenu.

ZOOM IN - Daje uži, uvećani pogled trenutne scene. Također se može kontrolirati pomoću miša ili prsta na touchscreenu.

Karta